mandag den 23. juli 2012

Istedgade Boghandel (som er lukket nu, AV!) og Flemming Lund

 
Flemming Lunds UDBRUD & EFTERSPØRGSEL stod så fint i vinduet hos Thomas' boghandel (der nu eksisterer virtuelt, men som helt sikkert titter frem IRL med arrangementer og udgivelser, yeah!)
 Hvasse besøgte Thomas på sidste åbningsdag, hvor Flemmings fem-eksemplar-værk SLAGGER-PARADE lå i vinduet sammen med andre fine og af Thomas selvindbundne værker (bemærk fx de fine rustne rør).1 kommentar:

  1. Hej!!!! Jeg læste din artikel om Istedgade boghandel med stor interesse, da jeg var på vej til et interview hos NewCasinoDK. Det er dejligt at se, at der stadig findes lokale boghandlere, der formår at overleve i en tid, hvor nethandel bliver mere og mere populært. Jeg er vild med den hyggelige atmosfære i butikken og det store udvalg af bøger. Jeg har selv fundet mange skatte der, som jeg ikke ville kunne finde andre steder. Jeg håber, at denne lille boghandel vil blomstre i mange år endnu, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at besøge den og anbefale den til andre. Tak fordi du delte dine oplevelser med os om Istedgade Boghandel!

    SvarSlet